BF17 hos HBK

IMG_5975

 

 IMG_5977  IMG_5976

IMG_5978

Måndagen den 22/10 besökte fritidsinriktningen Halmstad BollKlubb på deras hemma arena Örjansvall.

Vi fick en presentation om klubben och en genomgång av arbetet HBK 2020 av klubbchef Tony Karlsson, tidigare styrelseordförande i HBK. Hbk har gjort en storsatsning i föreningsutveckling med visionen ”HBK2020” som är ett styrdokument som ska leda HBK in i framtiden. Man arbetar efter följande mål: HBK ska: vara den självklara destinationen för dagens och morgondagens spelare, Sveriges trevligaste arena, En stabil allsvensk förening, och plantskola för morgondagens ledare.

Stefan Mildeaus, ungdomsansvarig i klubben berättade hur HBK arbetar med sin barn- och ungdomsfotboll. Vad som är viktiga ledord för arbetet med barn och ungdomar, vikten av ledarskap och vilka utbildningar som ledare i HBK går. Alice Midbratt som är eventkoordinator gav oss även en rundvandring på Örjansvall där vi bl.a. besökte a-lagets omklädningsrum, styrelserummet med alla bemärkelser och priser, kansli och pub/restaurang. Avslutningsvis fick alla beträda A-planen och känna på gräset. En bra eftermiddag i fotbollens och föreningslärans tecken!

//Malin

Written by