Öppet hus på Sannarpsgymnasiet

IMG_5855

IMG_5854 IMG_5853

Idag var det Öppet hus på Sannarpsgymnasiet, och nyfikna nior och åttor hälsade på för att få information om Barn- och fritidsprogrammet. Många bra frågor om att välja kurser för högskolebehörighet, hur praktiken (APL) fungerar, vad man kan jobba med direkt efter studenten och hur det fungerar att kombinera BF med LIU/NIU.

Nu är vi spända på de två skuggningstillfällena 28/11 (fullbokat) samt 11/12. Passa på att anmäla ert intresse för skuggning på Sannarps hemsida: https://www.halmstad.se/barnutbildning/gymnasieskola/sannarpsgymnasiet/aktuellt/skuggapasannarp.19420.html

Ett stort tack till de fantastiska BF-elever som under lördagsförmiddagen hjälpte till att sprida information om programmet; Emma, Edit och Therese från årskurs 2/BF17 samt David från årskurs 3/BF16! (Och även Minnie från årsk 3/BF16 som syns på vår stora skylt)

Written by