Sannarps Skol IF är uppstartat!

IMG_6220

IMG_6224

Idag hade Sannarps skolidrottsförening sitt allra första årsmöte!

Tanken med ett Skol IF är att anordna olika föreläsningar och aktiviteter för att främja hälsa och gemenskap på skolan. Genom t.ex. eftermiddagsaktiviteter, turneringar och workshops så hoppas Skol IF kunna bidra till en än bättre miljö på skolan samt fritiden. Man kan välja att vara med som medlem i föreningen eller att delta mer aktivt i planeringen genom att gå med i styrelsen. De elever som väljer att vara med i styrelsen får dessutom lära sig hur det funkar att driva en förening, knyta viktiga kontakter inför yrkeslivet samt gå utbildningar inom ledarskap.

Idag var det en uppstart där BF17, delar av BF18 samt personal deltog. Med fokus på ledarskap, gruppdynamik, hälsa och planering av aktiviteter så passar ju Skol IF BF-programmet som handen i handsken! Vi fick höra hur Halmstad Högskolas variant av Skol IF jobbar, vi genomförde ett (övnings)årsmöte och fikade, en första styrelse valdes (där medverkande personal så småningom ska bytas ut mot elever) och snart sätter planeringen igång för läsår 19/20 – vi är taggade!

IMG_6221

IMG_6222

BF18 fick lyssna, lära samt rösta om Skol IF.

IMG_6226

Gabriel i BF17 blev Skol IF:s ordförande!

Är du sugen på att vara med i Skol IFs styrelse? Prata med någon i nuvarande styrelsen eller håll utkik – för vi kommer snart med mer info…

IMG_0989 Styrelsen 2

Written by