BF16 är tillbaka från praktiken och redovisar sina gymnasiearbeten!

IMG_6250

Idag var BF16:s (BFs årskurs 3) första dag tillbaka i skolan efter den sju veckor långa praktiken!

På alla gymnasieprogram så gör man i årskurs 3 ett gymnasiearbete som handlar om något som speciellt rör ens program. På BF på Sannarp så har eleverna i årskurs 3 en vecka extra praktik (perioden består av 6 veckor ”vanlig” praktik + 1 vecka gymnasiearbete) där de ska byta plats med sin handledare. Tanken är att man efter programmets 15 veckor praktik och alldeles i slutet av sin gymnasieutbildning ska vara så trygg att man kan utföra även handledarens arbetsuppgifter. Detta redovisas sen för klasskompisar och lärare under två dagar när eleverna kommer tillbaka efter praktiken.

BF16 har gjort en riktig superpraktik! Och idag redovisades de bl.a. om praktik i Gambia, förskollärare på Kyrkdalens förskola, elevvärd på Fyllingeskolan m.m. Väldigt intressant att höra vad alla har haft för sig och lärt sig under denna sista praktik, bra jobbat BF16!

IMG_6249

IMG_6246

Nu återstår endast några veckor kvar för BF16 i gymnasiet där dagarna mest innehåller sista små kompletteringarna innan slutbetyg, studenttävlingar, bal och… STUDENTDAGEN!

Written by