Kottepromenaden

image

Vi gav oss ut på äventyr på cykel i solsken och blå himmel. Med hjälp av Kottekartan och kommunikationskarta orienterade vi oss runt i stan till de olika statyerna och dess historia. Det var spännande att följa kottens spår. Att cykla är härligt och vi trampade på längs hela vägen från skolan till stan och tillbaka igen. Vi fick sett mycket vackert förutom statyerna som stora vita tulpaner och vi fick lyssna till fågelsång, men även buller från grävmaskinerna som ändrar utseende i citys innekärna.

Staden Halmstad växer och visst är det fantastiskt att det även kan vara en lärmiljö i innerstan 👌🙂

 

Denna vecka belyser vi vår verksamhet och elevernas undervisning inom våra ämnesområden på instagram under halmstadskommun. Ta gärna del av våra inlägg! 🙂

 

 

imageimageimage

Written by