Fredags feeling đŸ€—

Fredagar brukar vara en av höjdpunkterna pĂ„ veckan. Morgonen kan starta med att vi dukar fram fredagsfika och skoldagen avslutas med Musikquiz som Ă€r vĂ€ldigt uppskattat av vĂ„ra elever. Vi dansar, vi sjunger, vi har teckenstöd till de olika lĂ„tarna/bilderna, vi matchar de olika lĂ„tarna med rĂ€tt bild, vi svĂ€nger runt med rullstolen, vi klappar i takt, vi lyssnar och diggar med under lektionen. Ansvarig för musikquizen som Ă€r Andres har uppdaterat musiklistan och lagt in nya lĂ„tar/bilder frĂ„n senaste Disney filmerna som Trolls, Vaiana, Zootropolis och Sing. NĂ€r vi lyssnar pĂ„ de nya lĂ„tarna sĂ„ slĂ€cker vi ner i rummet och tittar pĂ„ hela musikvideon till lĂ„tarna frĂ„n Zootropolis – Try everything och Trolls – I got this feeling. Denna stund gillas mycket av eleverna.

SĂ„ fredagar avslutar vi med en ”goodfeeling, sunshine in my pocket och you can be everything you want”

đŸ€—đŸŒžđŸ˜ŽđŸŽ€đŸŽŒđŸŽčđŸŽžđŸ’ƒđŸš¶đŸŽ‰

 

 

image

Written by