Avtackning av rektor Cecilia

image

Cecilia välkomnades av personalen och rektor Hans-Ove i Naturrummet där det grillades fräsch mat som avnjöts tillsammans vid ett fint dukat bord, det skålades med alkoholfritt bubbel och som bomull för magen väntade en smarrig choklad efterrätt. Däremellan visade yrkeslärare Louise ett bildspel om elevernas undervisning och specialpedagog Lotta visade en powerpoint om skolans framtidsvisioner. Kvällen avslutades med att Cecilia fick ett blomsterarrangemang, en dikt och kramar som hon blev väldigt berörd över. Vi önskar henne all lycka i Stockholm. 🙂🍀💐

 

”En elegant kvinna
som med mycket ska hinna
Med en karriär som rektor inom olika program
är det bra med egenskapen att vara rättfram
Att stå med båda klackarna på jorden
alla dokument ligger fint på borden
En ny utmaning i ditt liv
när du tar ett högre kliv
Dags att vända på bladen
lycka till i huvudstaden!”

 

image

Written by