Träningen i crossgruppen ger resultat!

  1. Filip Lidbeck gjorde en lysande debut för seniorlandslaget i Gymnastik. Vid helgens internationella tävling i Oslo så kvalade Filip in till grenfinal i fristående med det bästa resultatet efter ett felfritt program. Väl i finalen så körde Filip ett bra program som räckte till silver – stort grattis. Filip laddar nu för SM på hemmaplan Arenahallen första helgen i maj – be there.
  1. Tilde Freiholtz konståkning har en fin säsong bakom sig och har lovat Peter (tränare för crossgruppen) att det blir ett trippelhopp på någon av säsongens sista tävlingar , håller du vad du lovat Tilde ?
  1. Agnes Kramer parasimmare och svensk rekordhållare på 100 rygg ger järnet för att försöka kval till VM I Mexico !! En sekund fattas för att vara klar –det skall du väl fixa Agnes ?
Filip
Filip
Tilde
Tilde
Agnes
Agnes

Written by