Moa & Taulant på landslagsuppdrag

Vi på Sannarpsgymnasiet vill gratulerar våra två fotbollselever Moa Karlsson och Taulant Peci till att återigen blivit uttagna i respektive landslagstrupp. Moa läser Ekonomi och Taulant läser Barn & Fritid med inriktning NIU fotboll på skolan. För Moas del handlar det om, EM-kval Elite Round på hemmaplan. Sverige ställs i Elite Round mot Polen, Spanien och Slovakien med matchdatum 23, 26 och 29 mars i Borås. Gruppvinnaren kvalificerar sig till EM-slutspelet som spelas i Bulgarien 5-17 maj.
Taulant Peci, fick igår sitt besked om att han blivit uttagen till den svenska P.17 truppen som åker ner till Serbien för EM-kvalets Elite Round mot Serbien, Slovakien och Frankrike. Vi på Sannarpsgymnasiet är stolta över er och att få vara en del av många elevers utveckling! Stort lycka till!
taulant_och_moa

Written by