Illustration av Livia Wendland DP18

Brännbart – i nytt, flamsäkert format

/

Likt den ljuva sommaren måste bana vägen för höstens kalla blåsväder, blir vi påminda om att allt har sitt utgångsdatum. Kära läsarskara, det är med tunga hjärtan som vi i Brännbarts redaktion måste meddela att den tryckta upplagan av vår älskade tidning olyckligtvis har gått ur tiden. Tro oss, vi sörjer minst lika mycket som ni. Brännbart har i omgångar, under flertal olika täcknamn, sedan år 1970 vandrat runt bland nyfikna elevers händer. Doften av bläcket från tryckeriet, den tillfredsställande känslan av att hålla i en fysisk tidning kommer framöver bara vara ett minne blott. Ja, vi kan beklaga oss i all evighet. Men nu vänder vi ett nytt blad för sista gången. 

Detta är starten på en ny era. I takt med att vårt samhälle digitaliseras gör även vi det. Vi ockuperar än sal 008 men förflyttar vår predikan till det världsomspännande datanätet. Från och med höstterminen 2020 finner ni läskunniga oss på www.sannarp.nu/skoltidningen 

Vi på Brännbart ser fram emot en ny termin, en ny redaktion, nya chefredaktörer men framförallt, Brännbart i nytt flamsäkert format! 

Vi ses i cyberspace! 

Era nya chefredaktörer,
Charlie Fjällman, Tindra Wellerfors SA18C 

Next Story

Har du koll på årets hösttrender?

Latest from Ledare

Nu har vi kläckt!

Kära läsare, vi vet att det inte finns så många av er men här kommer påskharen…