Lustarnas trädgård, Bosch (1503)

Den som syndar sover icke

//

Trogna läsarskara! Äntligen är Brännbart på banan igen. Just denna dag har vi en extra fin liten karamell åt er – nämligen ett nytt nummersläpp! Applåder välkomnas, tack. 

Trots att ingenting är som vanligt är det ändå vissa saker som alltid består. En pandemi sätter tyvärr inte syndandet på paus. O, sjuhelsikes, vad vi syndar. Att traska genom livet utan att synda är lika osannolikt som att en elev får en syl i vädret under Måns Hultgrens genomgångar. Därför har vi, Sannarps klarsynta sanningssägare, valt att producera ett nummer utifrån de katolska dödssynderna. För i slutändan, “What Would Jesus Do?”

Vill du kanske sjunka djupt in i poesins värld? Bli upplyst om varför den där svenskatexten inte lämnats in än? Eller kanske få reda på hur du kan frossa din väg rakt ner i helvetet? Vi delar även med oss av de värsta tinderdejterna och vad som får blodet att koka hos våra läsare. I detta numret finns det något för alla, kära syndare.

Nytt år, samma möjligheter och oändligt med synder att begå. Men framför allt, nya nummer av allas vår favorittidskrift, Brännbart.

Synda lagom, Era chefredaktörer, Charlie Fjällman och Tindra Wellerfors.

Previous Story

Lättja är en synd, men prokrastinering då?

Next Story

April april, din dumma sill, gå i skolan bäst du vill!

Latest from Ledare

Nu har vi kläckt!

Kära läsare, vi vet att det inte finns så många av er men här kommer påskharen…