En riktigt brännbar jul

//

Kära Brännbart-fantaster,

Nu är det distans igen och nu är det distans igen och distansen varar väl till påska? Ja, höstterminen börjar sakta men osäkert lida mot sitt slut, skolbänken fick bytas ut mot sängens bekvämlighet, tack Gud (eller Anders Tegnell) för det! Trots allt som har vänts uppochner på sistone, så står dörren till julen på glänt precis som tidigare år. Firandet blir väl för det mesta sig likt, otaliga volymer julmust, alldeles för många uppknäppta knappar på byxorna och julmat som varar hela december ut. Däremot kanske vi alla har något renare händer…

I år blir det minst sagt en jul att minnas, eller förtränga för den som vill det. Coronapandemin har satt käppar i (h)julen för många julfirare, men inte ska vi hänga läpp för det! 

Tänk på alla fördelar du kan dra nytta av i år. Denna jul slipper du ljuga stackars mormor rakt upp i ansiktet över att du blev glad för kalsipperna du fick av henne i julklapp. Inte tvingas du ge ifrån dig små “mm” när du förtär fasters torra köttbullar. Inte heller behöver du genomlida att skåda spektaklet som uppstår när hela tjocka släkten plundrar Aladdinasken och kastar sig över pärlnougaten så fort plasten åkt av. För denna jul ryms nämligen bara åtta personer i TV-soffan framför Kalle Anka! Så ta efter Snövit och hennes gäng och begränsa firandet till personer i ditt egna hushåll. De kan faktiskt vara rätt så trevliga bara du låter dig umgås med dem!

Från oss alla till er alla, en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Era älskvärda chefredaktörer, Tindra Wellerfors och Charlie Fjällman.

Previous Story

Biden vs Trump - USA:s och världens nystart

Next Story

Bröder, USA och ospolade toaletter - Det här känner ni vrede över

Latest from Ledare