VO-elever med UF-företag

Victoria_Jennie

UF står för Ung Företagsamhet.Victoria, Jennie och Therese i VO13A har ett UF-företag tillsammans som säljer armband för att bekämpa kvinnovåld. Det har varit igång sedan september och tycker att det är kul och lärorikt. I framtiden skulle de också kunna se sig själva som egna företagare.

Nu närmar sig UF-mässan på Arenahallen där alla UF-företag i Halland ställer ut. Idag var det en inspirationsföreläsning på Sannarp som en kick off inför mässan. Och presentationen gav verkligen mängder av idéer till de unga företagarna.

– Nu är jag väldigt peppad att planera vår monter, säger Victoria.

– Nu vet vi också mer om hur vi ska agera när människor besöker vår monter, säger Jennie.

Lycka till på mässan den 10 mars!

UF_16

 

 

 

 

 

 

UF_16b

 

 

 

 

 

 

 

Written by