Hjärt- och lungräddning för poollivräddarna

OK

På Barn- och Fritidsprogrammet kan de tvåor som går inriktningen fritid och hälsa välja att utbilda sig till poolivräddare. Som poollivräddare kan du arbeta på simhallar, utomhusbad eller varför inte på en semesteranläggnings poolområde?

När man valt fritid och hälsa så blir man efter studenten elevassistent och aktivitetsledare. Väljer man att även utbilda sig till poolivräddare så har man alltså tre yrkesutgångar efter sina tre år hos oss! Självklart kan man ju också, som alltid på BF, välja högskoleförberedande kurser och plugga vidare efter studenten. Läs gärna mer om inriktningen fritid och hälsa här;

https://www.halmstad.se/barnutbildning/gymnasieskola/sannarpsgymnasiet/utbildningarpasannarpsgymnasiet/barnochfritidsprogrammet/fritidochhalsa.5923.html

 

Här ser vi några av våra tvåor i BF18 vara i full gång med att öva hjärt- och lungräddning under sin poollivräddarutbildning – ser stabilt ut!

IMG_7721

IMG_7720 (utan Medina)

Written by