Distansundervisning och inställd skuggning

De senaste veckorna har Barn- och Fritidsprogrammet på Sannarpsgymnasiet, likt de allra flesta gymnasieutbildningar i landet, fått gå över till distansundervisning p.g.a. Corona-pandemin. Vi vet i nuläget inte när våra elever får komma tillbaka till skolan för ”vanlig” undervisning igen, men vi saknar dom här på skolan jättemycket!

Tyvärr innebär detta också att den sedan länge inplanerade skuggningsförmiddagen som skulle varit nu efter påsklovet blir inställd, då vi inte får ha elever i skolans lokaler. Planen har även varit att bjuda in de som valt BF och som ska gå i någon av de två (!) BF-klasserna på Sannarp till hösten på en eftermiddag där man får träffa sina blivande klasskompisar, detta brukar vi på BF ha i maj. Även denna dag får vi dock avvakta med tills vi sett hur läget i samhället blivit.

Ta hand om er och håll er friska, så hoppas vi att vi snart får ses igen på plats i Sannarp!

/Personalen på Barn- och Fritidsprogrammet

Written by