Världskulturdag

Härligt engagemang idag på skolan när alla bjuds på kakor, sallader, frukter och annan mat! Det är treor på samhällsvetenskapsprogrammets beteendeinriktning som firar Världskulturdagen.Eleverna informerar om olika länders kulturer och bjuder därmed också på mat som är typiskt för landet de representerar.

Detta är en redovisning på ett arbete inom ämnena sociologi och kommunikation som eleverna har jobbat med under en längre period. Det är också en förlängning på FN-rollspelet som de tidigare har genomfört. När vi gästar elevernas montrar idag ska de kunna visa att de har arbetat med social struktur, normer och värderingar, symbolisk interaktionism samt med viktiga personer som påverkat landets kultur.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Previous Story

Att lära känna andra

Next Story

Lucia!

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns