FN-rollspel 2017

Nu har Sannarps stora FN-rollspel pågått i dagarna tre. I årets upplaga deltar 150 elever som representerar 55 olika länder. Invigningstalade gjorde Linda Bjerman som tidigare har arrangerat Halmstad Pride och även representerar RFSU.

FN-rollspelet involverar flertalet skolämnen och eleverna lär sig otroligt mycket inom en mängd olika områden. Genom att behandla aktuella ämnen på ett lekfullt sätt lär de sig om retorik, beslutsfattande, utrikespolitik, internationella relation samt blir mycket pålästa inom viktiga och engagerande sakfrågor.

Läs mer och se bilder på SA-bloggen.

Previous Story

Moving Free!

Default thumbnail
Next Story

Country roleplay

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns