SONY DSC

Diplomutdelning för IB-eleverna

När studenterna springer ut från skolan i juni, flyfärdiga och redo för livet, så har alla sina slutbetyg i handen. Nästan alla. Men inte IB-eleverna. Deras betyg sätts av externa bedömare ute i världen och resultaten blir inte tillgängliga för dem förrän i juli. Deras slutbetyg kommer till skolan i augusti och det firar vi alltid med en ceremoni – det vi kallar IB-back.

När de väl har sina IB diplom i handen är de redo för världen, beredda att hjälpa oss alla att skapa en bättre och mer fredlig värld, vilket är ett av målen med IB-programmet. Läs om IB-back, och se bilder, på IB-bloggen.

Är du nyfiken på IB-programmet? Kontakat lotta.hyden@halmstad.se.

Previous Story

En lååång dag när hela vår stora verksamhet ska fotas

Next Story

Teambuilding i Vinnalt

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns