Måns tar diskussionen!

Vår grymma lärare Måns Hultgren uppmärksammas i senaste numret av FN-förbundets tidning Världshorisont. Artikeln handlar om det arbete Måns gör här på Sannarp i frågan om jämställdhet. Under Måns lektioner diskuteras mansnormer, homofobi, rasism och annat som handlar om alla männsikors rätt till lika behandling. En del av arbetet sker med hjälp av boken ”Vi alla borde vara feminister” av Chimamanda Ngozi Adichie och med FN-förbundets material för skolor.

Sannarp är en FN-certifierad skola och, inte bara Måns, utan hela skolan arbetar ständigt med frågan om alla människors lika värde.

Läs artikeln om Måns här.

Previous Story

UF:are på mässa i Varberg

Next Story

Besök från Finland

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!