International Baccalaureate – IB-programmet

I fredags hade vi besök av hela 61 årskurs 9-elever som var nyfikna på det internationella gymnasieprogrammet International Baccalaureate Diploma Programmet, som vi kallar IB-programmet till vardags. Eleverna fick en genomgång av vad programmet står för, och fick också prova de ämnen som är speciella för programmet, som CAS och TOK.

Tack för att ni kom!

Vi på Sannarp är mycket stolta att vi är skolan som har rätten att implementera detta välrenommerade gymnasieprogram. Universitet runt om i världen tar gärna emot elever som har gått IB, eftersom dessa elever alltid har djupa och bra kunskaper. IB står för kvalitet!

Andra fördelar som IB har är att eleverna som har gått programmet blir mycket duktiga på engelska, vi arbetar i små studiegrupper, programmets struktur gör det möjligt att växa med sina kunskaper, eleverna väljer de ämnen som de gillar bäst, med mera. Listan kan göras lång.

Med IB är det möjligt att få antingen en naturvetenskaplig eller en samhällsvetenskaplig behörighet. Det går också att få en kombination av dessa för elever som känner sig hemma i båda vetenskaperna.

IMG_1450 IMG_1451

IMG_1327 IMG_1328 IMG_1329 IMG_1330

Previous Story

Nu är vi igång!

Next Story

Engelska 7!

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!