En härlig känsla på skolan

I lördags fick vi visa upp vår fina skola under öppet hus. Men vi visar inte bara upp våra fina lokaler, utan visar också den härliga känsla som vi har skapat tillsammans på Sannarp. Här respekterar vi varandra och bryr oss om varandra. Det tror jag alla besökarna kunde känna. Våra ambassadörer är de bästa på att sprida känslan. Våra elever är fantastiska på alla sätt och vis, och i lördags gjorde de ett otroligt arbete med att berätta om skolan och om våra program. Tack snälla för att ni ställer upp för skolan!

Och självklart tack alla som besökte oss! Hoppas vi ses snart igen.

öppethus2019

Default thumbnail
Previous Story

Sannarpsgymnasiet 50 år!

Next Story

Vi samarbetar för bästa resultat

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns