Studenten – en glädjens dag!

I morgon har vi våra första studenter på plats.

Vi tampas fortfarande med många sura mejl och telefonsamtal, eftersom föräldrarna inte kan närvara precis när eleverna springer ut. Men vi som jobbar med avslutningarna försöker att hålla modet uppe. Vi vill ju ge våra elever bästa möjliga – och roligast möjliga – avslutning. Då går det inte att gå omkring och tjura för att vissa föräldrar, vissa mormödrar och vissa studenter är ledsna över coronapandemin. Detta är ju en glädjens dag! Och mamma och pappa och mormor och faster och kusin får ju stå bara lite längre bort, där det finns en större yta att vistas på.

Jag hoppas att alla studenter kan släppa detta nu – för sin egen skull – och ha en riktigt, riktigt rolig och härlig studentdag! Glöm inte att ni är unika! Ingen får det som ni.

(Jag får ofta frågan om hur jag hade känt om jag hade fått min studentdag ”förstörd” genom att inte få springa ut till ett folkhav. Fråga inte mig om du vill ha medhåll. Jag hade tyckt att det varit befriande och jag hade älskat det lilla formatet. Alla är vi olika.)

46BB155A-5580-4804-B635-2344C694C60D

 

 

Previous Story

Snart studentfirande!

Next Story

Hoppas ni har en fin sommar!

Latest from Allmänt

Alla hjärtans dag

14 februari och hela skolan sprudlar av kärlek, omtanke, vänskap och hjärtan. På hjärt-tavlan lämnar vi