Zeljana Nilsson

IKEA ”kommer” till Sannarp

/

Allting är annorlunda nu! Och vi alla behöver tänka om.

På Sannarp försöker vi fortsätta att göra ”som vanligt”, men ändå långt ifrån ”som vanligt”. Det vi annars brukar göra, som att bjuda in föreläsare till skolan, gör vi nu också. Men föreläsningen blir digital.

Den 8 december kommer Zeljana Larsson från IKEA i Älmhult att hålla en digital föreläsning för elever på samhällsvetenskapsprogrammets beteendeinriktning.

Zeljana arbetar som Range Management Leader på IKEA. Hon kommer att prata om hur de arbetar med ledarskap och verksamhetskultur på IKEA. Hon kommer också att berätta om sin egen resa till att bli ledare inom företaget.

I utbildningen för eleverna på beteendeinriktning ingår det att reflektera över ledarens arbete ur ett individ-, grupp- och samhällsperspektiv. och det kommer eleverna att göra utifrån Zeljana berättelse.

Zeljana Nilsson
Zeljana Nilsson

 

 

Previous Story

Välkommen till Sannarpsgymnasiet!

Next Story

Passa på att starta företag medan du går i skolan

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!