Blackout Poetry

Vid biblioteket kan du just nu beskåda dikter skapade av elever som går engelska 6 och 7. Formatet är så kallat Blackout Poetry. Det innebär att man tar en text från en bok eller tidning, stryker ut ord och bevarar bara de som gör att det bara återstår en alldeles egen dikt. Dikterna är baserade på diktarens egna erfarenheter och känslor.

Engelska 7-elevernas dikter är skapade från sidor romanen ”Atonement”, som de har läst i undervisningen.  Eleverna i engelska 6 har gjort dikter utifrån olika personlighetsdrag eller från ungdomskultur.
IMG_0503 IMG_0504 IMG_0505 IMG_0506 IMG_0507 IMG_0522 IMG_0523 IMG_0525
IMG_0508
Previous Story

Sannarpsläraren Annika Brogren får prestigefyllt pris

Next Story

Snart student! Följ med på sociala medier

Latest from Allmänt

Fotbollströjefredag!

Idag har vi fotbollströjor på oss! I en manifestation i kampen mot barncancer klär sig supportrar