En dag med lek och viktiga insikter för våra NIU-elever

/

Rundpingis för alla, frågesport om instruktörerna och minigolf på Sivertssons sätt. Det var några av alla de aktiviteter våra NIU-elever gjorde igår när de samlades på Halmstad Arena, med syfte att lära känna varandra bättre över idrottsgränserna. 

För våra närmare 150 elever på Nationell Idrottsutbildning började måndagen med samarbeten, lekar och skratt. Under ledning av alla idrottsinstruktörer tävlade de i lag. Lagen bestod av deltagare från olika idrotter, så att man också lär känna idrottare som håller på med en annan sport än sin egen.

Lagen samarbetade i olika lekar och klurigheter. Eleverna spelade också rundpingis och självklart dukades fikan fram.

Efter aktiviteterna på arenan var det dags för föreläsning med den välkände sportjournalisten Jonas Karlsson. Han berättade om sina många möten med idrottare som fuskat sig till framgång genom doping. Han pratade också om riskerna med vissa tvivelaktiga kosttillskott där innehållet är oklart. Hur kan vi veta att det är ett preparat utan otillåtna ämnen?

niu-1 niu-2 niu-3 niu-5 niu-6 niu-7 niu-8 niu-9

Default thumbnail
Previous Story

Välkommen till vår skola!

Next Story

SM-guld till Nicole Palm

Latest from Allmänt