Byte av sport för en dag

Vändningar och dykning var något av det som våra NIU-idrottare fick prova på när de i måndags träffades i simhallen på Halmstad Arena. På schemat stod ”byte av sport” och våra elever på NIU-simning höll ett pass för de övriga idrottarna på våra Nationella Idrottsutbildningar.

För att ses över ”idrottsgränserna” och ha kul ihop anordnar våra instruktörer på NIU ibland idrottsbytardagar. Nu var det dags för simmarna att bjuda in idrottarna i bordtennis, badminton, handboll, friidrott och fotboll till ett pass i bassängen. Testa vändningar, starta från pall och trampa vatten var något av det som eleverna fick prova på.

– Svårt, jobbigt, kul, var några av kommentarerna från eleverna. Passet avslutades med en lagkapp där alla fick visa upp sina nyvunna kunskaper :).

IMG_7437 IMG_7458

 

 

 

Previous Story

Fystester på Crosstraining!

Next Story

Allt på spanska

Latest from Idrott