Elin tog hem Halmstadsports pris

/

Konståkaren Elin Jenderhag i SA20D stod som segrare när halmstadsport.se utser Årets idrottsperson 2022! Bland de fem nominerade fanns ytterligare två Sannarpselever – Oscar Bjering, simning, och Ludvig Nordberg, kanot. Stort grattis till er alla!

Varje år utser halmstadsport.se fem kandidater som idrottssightens läsare och följare får rösta på. När omröstningen var avslutad stod alltså Elin som segrare. Elin har under året slagit sig in i junioreliten med fina och jämna resultat i konståkningens högsta serie, elitserien.

Även Oscar och Ludvig har haft fina säsonger. Oscar har nått pallplats under JSM både utomhus och inomhus, medan Ludvigs höjdpunkter är JSM-guld som sedan ledde till en plats i landslaget. Där fick Ludvig representera Sverige under JVM i Portugal.

Alla tre finalister går idrottsutbildning här på Sannarpsgymnasiet.

Vi önskar er stort lycka till med er framtida satsning!

Previous Story

APL-platsen gav Emma nya insikter

Next Story

Redovisning på temat mäktiga personer

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!