Kommunikation och ledarskap utanför klassrummet för BF21

/

Idag har det varit terminsstart för projektet Möte med kultur för våra tvåor på barn- och fritidsprogrammet. Under vårterminen spenderar de tisdagarna på kulturhuset Nolltrefem tillsammans med elever från Kattegattgymnasiets språkintroduktionsprogram.

Nu går kulturprojektet Möte med kultur in i sin andra fas, när deltagarna nu ses på Nolltrefem. Där ska de en dag i veckan under sju veckor arbeta med olika konstformer, som teater, musik, göra poddar och film. Projektet ger elever på språkintroduktionen och barn- och fritidsprogrammet möjlighet att ha kulturutbyten, träna språk och introduceras för Nolltrefem, kulturhuset för unga.

Under höstterminen har deltagarna spelat Padel och varit på Prison Island. För eleverna på barn- och fritidsprogrammet ingår projektet i kurserna kommunikation och ledarskap.

Previous Story

Redovisning på temat mäktiga personer

Next Story

Kajsa, Ebba och Vega är hemma igen - med bagaget fullt av minnen

Latest from Allmänt

Alla hjärtans dag

14 februari och hela skolan sprudlar av kärlek, omtanke, vänskap och hjärtan. På hjärt-tavlan lämnar vi