VO-elever bakom kulisserna på Funkisfestivalen

/

Vilken fest! Och VO21 var med! I fredags var det dags för Funkisfestivalen på Halmstad Arena. Elva härliga artister deltog och fick pepp och coaching av våra precis lika härliga elever på vård- och omsorgsprogrammet.

Funkisfestivalens deltagare bjöd på jättefina framträdanden där Ercan Nezirovskii slutligen stod som segrare, i tävlingen där egentligen alla är vinnare. Bakom kulisserna fanns våra tvåor på vård- och omsorgsprogrammet. Både under torsdagens genrep och hela fredagen servade de artisterna, tog hand om dem, såg till att de mådde bra, peppade och coachade på allra bästa sätt. Fantastiska elever som än en gång visar att de är proffs på detta med vård- och omsorg.

Back-stage
Coola naglar fixas innan framträdandet.
Lite snack om programmet och de andra deltagarna.
Lite dans när man väntar på genrepet

I väntan på prisutdelningen
Previous Story

SM i helgen för eleverna på NIU-badminton

Next Story

Frihet, glädje, mod och vänskap på barn- och fritidsprogrammet

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!