Idag blev alla NIU-idrottare friidrottare

/

Hur hoppar man egentligen tresteg? Vilken teknik ska man använda när man stöter kula? Idag var det idrottsbytardag för eleverna på våra Nationella Idrottsutbildningar, NIU. Friidrott för alla stod på programmet.

I underbar vårsol antog våra NIU-elever utmaningen att testa friidrott. William, Ronja, Isak, Hanna, Ida och Ludvig som går NIU-friidrott undervisade alla andra elever som egentligen utövar idrotterna badminton, bordtennis, fotboll, handboll och simning. Med varierande utfall fick de testa 100 meter, häck, kula, tresteg, längdhopp och höjd.

Lärdomar: Tresteg är svårt, häckarna höga, höjdhoppribban hård och världsrekorden i respektive sport ligger låååååångt bort i sandgroparna.

Resultat: Mycket bra! Våra idrottare är inte rädda för att testa det som är svårt.

Previous Story

SM-final för Halmstad Handbolls juniorlag

Next Story

Kräfta och bläckfisk i fokus på dagens biologilabb

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!