Sannarpsgymnasiet

Fordons- och transportprogrammet är nominerat till prestigefullt pris

/

Grattis till vår systerskola Kristinehedsgymnasiet! Skolans höga utbildningskvalitet, nytänkande och innovation har gjort att skolan är nominerad till utmärkelsen årets transportskola.

Av 96 skolor har sex nominerats till att bli 2023 års transportsskola, och en av dem är Kristinehedsgymnasiet som tillhör Sannarpsgymnasiet. Det är Transportfackens yrkes- och arbetsmiljönämnd som står bakom utmärkelsen för att uppmärksamma särskilt bra skolor.

– Det känns jätteroligt och är ett betyg för det hårda arbete som vi bedriver, säger rektor Dan Håkansson till Hallandsposten.

Den 4 oktober får vi reda på vem som vinner det åtråvärda titeln.

Till fordons- och transportprogrammet är det alltid många som söker. En av faktorerna till utbildningens popularitet är så klart att programmet ofta leder till jobb direkt efter studenten. Leder till ett yrke gör även våra två andra yrkesprogram, barn- och fritid samt vård- och omsorg. Smarta val för dig som går i nian och funderar över framtiden.

Sannarpsgymnasiet
Previous Story

Kick-off för idrottsettorna

Next Story

Solig september både ute och inne

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns