Välkommen till oss!

Det var många glada och förväntansfulla elever som samlades på skolan i torsdags. Då var det incheckning för våra blivande ettor. De var på besök för att träffa mentorer, bekanta sig med skolan och få en glimt av sina klasskompisar. Välkomna till oss, och grattis till ett bra val!

incheck_bild1 incheck_bild2 incheck_bild3 incheck_bild4 incheck_bild5 incheck_bild6 incheck_bild7 incheck_bild8 incheck_bild9 incheck_bild10 incheck_bild11 incheck_bild12 incheck_bild13 incheck_bild14 incheck_bild15 incheck_bild16

Previous Story

Grattis Behzad!

Next Story

Nu är vi igång!

Latest from Uppstart

Kick-off med NIU-ettor

I måndags i förra veckan träffades alla nya NIU-idrottare för en gemensam kick-off. Efter en kort

Nu kör vi igång igen!

Soliga och roliga kick-off-dagar, fulla av inspiration, information, glädje och lära-känna-övningar, är nu över. Vissa klasser