Kick-off med SABET

Lycka till med studierna!

/

Efter soliga dagar med kick-off och introduktion kom regnet. Vad passar då bättre än att köra lektioner enligt schema?

Alla program hade kick-off under onsdagen. Torsdagen ägnades åt att försöka fixa inloggningar, få ut Chrombooks och allmänt komma i ordning. Idag, fredag, kör vi lektioner enligt schema. Nu kommer helgen som ger en välbehövlig vila från all information som ska processas.

Ja, nu är vi gång och jag önskar alla stort lycka till med studierna. Håll huvudet kallt, plugga på, men glöm inte att ta det lugnt emellan. Du vet, lagom är bäst. Kom också ihåg att hjälp finns alltid att få. Lärare, elevhälsa och annan personal står redo att hjälpa dig på bästa sätt.

Previous Story

Hej! Så roligt att träffa er alla!

Next Story

Ludvig femma på friidrotts-SM

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns