SONY DSC

Lite trötta av tidig morgon. Men glada.

Oj, vad det har vimlat av glada elever här idag när även tvåor och treor har börjat. Jo, det verkar lite pirrigt även för eleverna i de högre årskurserna. Vad kommer att hända i år? ”Roligt och spännande”, som en samhällstvåa uttryckte det. Hon såg rätt nöjd ut att ha lämnat ettan.

Spännande kommer det också att bli för tvåorna på samhäll-beteende. De är på väg till kick-off med övernattning. Samarbetsövningar står på programmet. Lite kämpigt verkade några tycka att tältövernattningen skulle bli. Men en natt var det överens om att de skulle klara.

Idag började eleverna klockan 8.10 och det var förstås några trötta ansikten som dök upp någon minut, eller tja, lite mer än någon minut, försent. Idrotts-Peter stod påpassligt och hälsade dem välkomna med handslag och ett uppmuntrande ”så blir det tio push-ups för dig med” för de sent anländande. Självklart med glimten i ögat på Peter-vis, men ändå med en gnutta allvar.

IB-eleverna började med att skriva på sina EE-uppsatser. Några hade kommit riktigt långt! Bravo!

För övrigt var det skåpsutdelningar och andra praktiska saker, men också tröjmålning och frågesport om skolan, som hände idag.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Previous Story

Nu är vi igång!

Next Story

Gemenskap ger trygghet

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!