SONY DSC

Gemenskap ger trygghet

Uppstartsdagarna fortsätter. Nästa gäng från samhäll-beteende är nu på väg för tältövernattning och teambuilding. Alla våra program har uppstartsdagar på ett eller annat sätt, för att öka trygghet och känna gemenskap. Att känna sig trygg är en förutsättning för att kunna lära.

På vård- och omsorgsprogrammet intervjuade eleverna varandra och IB-programmet anordande speeddating mellan eleverna på de olika årskurserna. Barn- och fritidsprogrammet har en heldag vid Gullbrannagården och språkintroduktionen tillbringade dagen på Brottet.

Naturvetarna fick dels information om hur det kan vara att plugga till läkare i Italien och fick även kolla in vad de kan om våra vanligaste träd och buskar.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

språkintr_Brottet2 - Kopia

språkintr

språkintro_brottet6

 

Previous Story

Lite trötta av tidig morgon. Men glada.

Next Story

Kick Off

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!