Vad vill du förändra i världen?

Idag ställer Sannarps FN-förening frågan ”vad vill du förändra i världen?” till skolans elever. Föreningen värvar medlemmar utanför cafeterian och de som är sugna på en godisbit måste också svara på frågan.Många är engagerade! Visst vill vi förändra världen! Utrota hungern, stoppa korruptionen, acceptera varandra, bort med rasism, bekämpa klimatförändringarna, rent vatten till alla är bara något av vad som måste förändras.

Sannarp har länge varit en cerifierad FN-skola. Linnéa, Ebba och Emmy i SEU14 samt Qendresa och Emma i SA15E har dragit igång FN-föreningen för fullt. De pratar om de olika projekt man kan vara delaktig i. Projektet ”skolmat” handlar om hur viktigt skolmaten är i länder där det inte alls är självklart och projekten ”flicka” handlar om jämställdhet inom alla tänkbara områden.

Previous Story

Star for life!

Next Story

Vår karatemästare!

Latest from Allmänt

Alla hjärtans dag

14 februari och hela skolan sprudlar av kärlek, omtanke, vänskap och hjärtan. På hjärt-tavlan lämnar vi