SONY DSC

FN-föreningen engagerar hela skolan

Vår fantastiska FN-förening arbetar för en bättre värld. Och idag, på den Internationella kvinnodagen, uppmärksammar de tjejers och kvinnors rättigheter i världen. Än gifts alltför unga flickor bort. Än finns tjejer som inte får gå i skolan.

Idag hade FN-föreningen engagerat Pernilla som går sista året på Thoréns gymnasium i Lund. Hon föreläste för, och samtalade med, elever och lärare om jämställdhet. Pernilla arbetar som volontär på Agenda 2030. Ett av världens globala mål handlar just om jämställdhet, och Pernilla hjälpte oss att reda ut begreppen.

FN-föreningen stod även för tipspromenad med finfina priser!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Previous Story

Filip Lidbeck satsar på gymnastik

Next Story

Skapa en festival!

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!