Skapa en festival!

Under v. 11 och 12 har språkintroduktion klass SI16E haft ett samarbete med kulturförvaltningen. Eleverna har fått skapa sin egen festival, genom att planera aktiviteter, gjort research, bygga en 3D modell samt redovisa inför en jury på förvaltningen.

Detta för att väcka ett intresse inför sommarens stora happening Tall ships races som kommer gå av stapeln den 30 juni och vara fram till 3 juli. Tall ships races är en internationell havskappsegling som i år startar i Halmstad hamn. Innan båtarna lämnat hamnen så kommer dagarna fyllas av olika aktiviteter, konserter och arrangemang. En riktig familjefest!

Med detta projekt hoppas vi väcka ett intresse för festivalen och visa våra elever att det finns möjlighet att engagera sig som volontärer.

Vi vill tacka John-Wilhelm Pahlm på Kulturförvaltningen som har gjort det här samarbetet möjligt.

1 2 3 4

Previous Story

FN-föreningen engagerar hela skolan

Next Story

Pythagoras Quest på Sannarp

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!