Så här tycker vi om Sannarp:

Pontus i SEU14:

SONY DSC”Sannarp är en jättebra skola. Alla får verkligen vara precis den de vill vara. Det är en öppen skola och man respekteras för den man är, även om man inte tycker samma som någon annan. Det är ett bra debattklimat. Det är också en kreativ skola och man får utbildning med många olika infallsvinklar.

Jag har gått Sannarp Europa och var en termin i Paris. Det var helt fantastiskt! Både staden och skolan var jättebra! Vistelsen i Paris gjorde verkligen att jag utvecklades som person. Man fick lära sig att inse att det är dags att ta hand om sig själv. Verkligen en bra erfarenhet.”

 

Evelina i SA15C:

SONY DSC”Jag gillar Sannarp för att det inte finns några trappor utan allt är på ett plan. Det gör att det blir bra gemenskap och man träffar kompisar.

Jag går samhäll-beteende. Det är intressant att få lära sig om varför vi agerar som vi gör. Man lär sig inte bara om andra, utan också om sig själv. Jag har lärt mig mycket om att reflektera om hur människor – och jag själv – beteer sig.”

 

Adam, Hampus, Jonas och Elin:

SONY DSC”Sannarp är en trevlig skola med bra miljö. Det händer alltid något roligt, man är kreativ på skolan. Lärarna tar hand om eleverna och lyssnar verkligen på vad vi har att säga. Skolan ger möjlighet att utveckla sina talanger. Det finns många valmöjligheter.”

 

Previous Story

Massor av studentbilder! (Klicka på rubriken)

Next Story

Nytt år - nya möjligheter

Latest from Allmänt