Välkommen till vår skola!

Nu känner sig skolan hel igen! För nu vimlar det åter av elever i korridorerna. Idag, när tvåorna och treorna börjar, är inte atmosfären fullt lika spänd och nervös som när årskurs 1 börjar. Idag präglas stämningen mer av glädje och glada återseenden.

Men några nya elever kommer även idag. De som har bytt skola av en eller annan anledning. Jag hjälpte en nyinflyttad elev till rätt klassrum idag. Hon hittade ju inte här. Hon var lite sen och det var fullt av elever i klassrummet. Det var förstås väldigt nervöst för henne. Jag spanade efter en plats där hon kunde sitta, men det var svårt att se.

– Kom och sätt dig här!, hörde jag en kille i klassen ropa.

– Här finns plats, sa han leende och slog med handen på stolen bredvid.

Någon timme senare mötte jag tjejen igen och hon var som förbytt. Lättad och leende!

Det gör mig glad. Det är så vi har det här. Här ska alla känna sig välkomna och våra elever är de allra bästa ambassadörerna i uppdraget.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Previous Story

Nytt år - nya möjligheter

Next Story

Soliga kick-off-dagar

Latest from Allmänt

Fotbollströjefredag!

Idag har vi fotbollströjor på oss! I en manifestation i kampen mot barncancer klär sig supportrar