Londonbussen går till Wapnö

Idag tog eleverna i SA17D londonbussen till Wapnö!

Ämnena historia och naturkunskap samarbetar med klassen i projektet mat och hälsa – då, nu och framtid. Det är lärarna i dessa ämnen, Ulf Wallerman och Sven Frostå, som har arrangerat studiebesöket på Wapnö. Gården, som ligger strax utanför Halmstad, producerar mjölk och andra mejeriprodukter. De strävar efter att vara helt självhushållande. Allting produceras på gården, och allt sker i ett ständigt kretslopp. Under en rundtur på gården blir eleverna guidade i hur vi ska kunna, tillsammans, sträva efter ett mer hållbart samhälle.

SONY DSC SONY DSC

 

Previous Story

Oj, så många som var intresserade av Sannarp!

Next Story

BF16 deltar i höstförsöket

Latest from Allmänt

Alla hjärtans dag

14 februari och hela skolan sprudlar av kärlek, omtanke, vänskap och hjärtan. På hjärt-tavlan lämnar vi