Sannarps skolledare mot framtiden

Nu är våra skolledare på utbildning i digitalisering. De inspireras och lär sig om digitaliseringens fördelar, men också dess eventuella problem – ifall vi inte tämjer våra verktyg rätt. Från föredragslistan syns bland andra Morgan Alling som föreläser om hur vi bygger solida och hållbara system där mobbning och kränkningar aldrig får fäste, samt Sofia Svantesson som beskriver hur vi ser till att de beslut vi fattar idag, har en positiv inverkan på vårt framtida samhälle.

Här syns rektorerna Stina Kasemo och Petra Ekstrand tillsammans med moderator Marcus Oscarsson.
Här syns rektorerna Stina Kasemo och Petra Ekstrand tillsammans med moderator Marcus Oscarsson.

 

Previous Story

Sannarpselever deltar i stort rollspel

Next Story

Vi pratar om det

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!