De som har gått IB tjänar mest tio år efter studenten

– Personligen pluggar jag för att jag älskar att lära mig, men i den här världen handlar mycket om pengar, så det är klart att det låter bra.

Så säger Seidato Sey Sundqvist när hon får reda på att de som har gått IB-programmet är de som tjänar mest pengar tio år efter de har tagit studenten. Hazel Bengtsson är också nöjd med beskedet och tycker att det ger en extra motivation att tänka på det när hon sitter med någon kämpig uppgift.

– Det låter som om hårt arbete lönar sig, säger Hazel.

International Baccalaureate, IB-programmet, är ett internationellt program av högsta kvalitet som öppnar dörrar till högre studier i hela världen. Det finns representerat i över 140 länder och universitet tar gärna emot elever som har gått IB.

Här kan du läsa hela artikeln.

Previous Story

IB-programmets utställning av CAS-projekt

Next Story

Hadi lär ut hur man spelar gitarr

Latest from Allmänt