Gymnasiemässan!

Tjohoo, vad roligt det var att så många kom till vår monter på gymnasiemässan! Våra fantastiska ambassadörer hade fullt upp hela tiden.

Om du väljer Sannarpsgymnasiet kan jag bara gratulera dig till ett bra val. Vi har en trygg skola där elever känner sig som hemma. Många årskurs nio elever känner sig lite oroliga för att skolan är stor. Ja, den är stor. Men desto fler möjligheter! Av allt. Kurser, nya kompisar, bra lärare och så vidare. Många av våra elever uttrycker sig att de känner sig som hemma på skolan, gillar sina lärare och kompisar, och trivs på sin utbildning.

IMG_1856 IMG_1868 IMG_1872 IMG_1875 IMG_1876

Previous Story

Sannarpselever besöker Österrike

Next Story

Våra lysande stjärnor!

Latest from Allmänt

Fotbollströjefredag!

Idag har vi fotbollströjor på oss! I en manifestation i kampen mot barncancer klär sig supportrar