IB ger dig inte bara djupa kunskaper

Så här säger Disa, som gick ut IB-programmet i våras:

”På IB mötte jag lärare som stöttade och trodde på sina elever. Det uppskattar jag mycket. Nu pluggar jag själv till lärare och har märkt hur mycket IB har förberett mig för vidare studier, även fast jag valt att plugga i Sverige och inte utomlands. IB är inte bara en bra förberedelse för vidare studier, utan också för livet. IB är bra för självförtroendet och utmaningarna har gjort mig både starkare och mer självständig.”

Vill du veta mer? Kontakta Lotta Hydén, lotta.hyden@halmstad.se

Disa-red

Default thumbnail
Previous Story

Medieinriktningen skapar film

Next Story

IB-elevernas årliga utställning

Latest from Allmänt

STUDENT 2024

Stort grattis önskar vi alla våra fina studenter! Ni kommer flyga perfekt!