Tack för uppmuntrande ord!

Skolan är tom och dyster utan våra elever. Men alla försöker verkligen göra det bästa av situationen. Nu har det gått två veckor med distansundervisningen. Den vanliga elevkommentaren är att det är tråkigt att vara hemma men att undervisningen fungerar bra. Vi är stolta både över våra elever och över våra lärare som löser detta på bästa möjliga sätt.

Några föräldrar har också tagit sig tiden att uppmuntra oss. Orden värmer alla lärarhjärtan som jobbat hårt för att få den snabba omställningen att fungera. Tack! Här är tre citat:

”Jag vill bara skicka ett imponerat hejarop till lärarna på Sannarpsgymnasiet. Min son går IB, 2:a året, och distansundervisningen verkar gå som tåget. Allt bara flyter på! Det var en så snabb omställning och jag förstår att det inte sker av sig självt.”

—-

”Vilket fantastiskt arbete ni gör på Sannarpskolan. Ni har tillsammans med eleverna fått det att flyta på bra med distansundervisningen så att alla kan nå sina mål.
Mentorer och lärare på samhällsprogrammet ni får dagens 🌹

Kämpa på allihop!”

”Min dotter går andra året på natur och för hennes del verkar det fungera väldigt bra. Så stor eloge till alla som får det att fungera!”

Previous Story

Vi längtar efter våra elever

Next Story

Kom igen! Nu fixar vi det här!

Latest from Allmänt

Alla hjärtans dag

14 februari och hela skolan sprudlar av kärlek, omtanke, vänskap och hjärtan. På hjärt-tavlan lämnar vi