Våra fotbollselever levererar!

Våra fotbollselever på skolan fortsätter att leverera på många plan. Med en tydlig målsättning och hårt arbete presterar de på ett bra sätt både i skola och på fotbollsplanen. Extra roligt är att några elever också fått chansen att visa upp sig på landslagsläger nu i höst.

Zackarias Nilsson går ekonomiprogrammet i årskurs 2. Han har varit iväg på läger med P03 landslaget på Bosön i månadsskiftet.

Moa Karlsson som läser ekonomiprogrammet i årskurs 3 är en av de 22 spelare som tagits ut till F18-lägret i Strömstad 15-20 september.

Wilma Leidhammar går i 2:an på samhällsvetenskapsprogrammet. Hon blev kallad till landslagsläger på Bosön mellan den 31 augusti och 3 september, men fick tyvärr lämna återbud eftersom hon blev sjuk.

David Norrman läser ekonomiprogrammet i årskurs 1. Han har blivit kallad på landslagsläger på Bosön mellan den 21-25 september.

Meja Staffansson som läser ekonomiprogrammet i årskurs 1 blev i dagarna kallad till ett regionalt landslagsläger i Uddevalla mellan den 28 september och 1 oktober.

Härligt jobbat samtliga! Vi fortsätter att arbeta med utbildning, utveckling och glädje!

wilma
Wilma
meja
Meja
Moa
Moa
Zacharias
Zacharias
David
David
Previous Story

Full rulle in i hösten!

Next Story

Ännu fler fotbollselever till landslagsläger!

Latest from Allmänt

Alla hjärtans dag

14 februari och hela skolan sprudlar av kärlek, omtanke, vänskap och hjärtan. På hjärt-tavlan lämnar vi