Ännu fler fotbollselever till landslagsläger!

Igår skrev jag om några framgångsrika fotbollselever på Sannarpsgymnasiet. Men det finns ännu fler som har blivit kallade till landslagsläger!

Thomas Ordrup är fotbollsinstruktör på Sannarpsgymnasiet.

– Det är fantastiskt kul att så många fotbollsspelare på skolan får möjlighet att representera de blågula färgerna och skapa sig ännu mer erfarenhet, säger Thomas.

Det bästa av allt är att de också delar med sig av sina nya kunskaper till övriga fotbollsspelare på skolan. På Sannarp har vi en bra fotbollsutbildning och en fin miljö för eleverna, där de i lugn och ro får arbeta med både skolarbete och sitt fotbollsspel.

Självklart gör också klubbarna som eleverna tillhör ett bra jobb för att dessa unga talanger ska utvecklas.

Sanna Karlsson, går på ekonomiprogrammet i årskurs 1 och är kallad till ett regionalt landslagsläger, 28 sep till 1 okt.

Albin Ahlstrand och Albin Binnefors, som läser samhällsvetenskapsprogrammet i årskurs 1, har blivit kallade på landslagsläger på Bosön mellan den 21 och 25 september. Även Elliot Hintsa, som går på barn- och fritidsprogrammet har blivit kallad på samma läger.

Sanna
Sanna
Albin Ahlstrand
Albin Ahlstrand
Albin Binnefors
Albin Binnefors
Elliot Hintsa
Elliot Hintsa
Previous Story

Våra fotbollselever levererar!

Next Story

Minister för en dag

Latest from Allmänt

Nanaseleverna i Stockholm

I förra veckan tog treorna på naturvetenskapsprogrammets samhällsinriktning, NANAS, tåget till Stockholm tillsammans med lärarna Måns