Digitala besöksdagar

I vanliga fall brukar vi under höstterminen ha massor av nior som skuggar på våra program, det vill säga följer en klass för en dag. Det ger en bra känsla för hur skolan är, och för hur kulturen på skolan är.

Vår skola präglas av att vi är tillsammans – lärare och elever arbetar tillsammans mot mål. I arbetet tillsammans med eleverna är inte bara lärare involverade. Vi har också ett starkt elevhälsoteam, med kurator, skolsköterska och specialpedagoger, där dörrarna är öppna och alla är välkomna.

Sedan har vi Johannes! Johannes är vår elevvärd och han är otroligt omtyckt av alla! Till Johannes vänder sig eleverna med, tja, allt. Att Johannes finns där för dem, i vått och torrt, i nöd och lust, betyder en extra trygghet. Inte bara för eleverna utan också för lärarna, som därmed kan fokusera på vad de ska göra – undervisa!

Att våra elever känner sig trygga på skolan visar våra enkätundersökningar. Så klart finns det händelser på skolan som inte bör ske! Vi har ju trots allt mer än 1100 elever. Men på skolan har vi alltid en snabb beredskap att ta tag i händelser.

Nu försöker vi göra vad vi kan för att elever i årskurs 9 ska få så bra information som möjligt inför sitt gymnasieval. Det är svårt att visa känslan, kulturen och vår hemtrevliga skola via en skärm, den ska upplevas på plats! Men, nu är det så här, och vi hoppas kunna förmedla lite av det på våra digitala besöksdagar.

Mer information hittar du på hemsidan. Håll också utkik där för ytterligare besöksdagar på våra andra program och utbildningar.

Här kan du se en hälsning från elevhälsan som visades på vårt digitala öppet hus i november. Du kan se vårt digitala öppet hus i efterhand på vår kanal på Youtube.

Default thumbnail
Previous Story

Samarbetet med Österrike fortsätter

Default thumbnail
Next Story

Sannarp är Halmstads största idrottsgymnasium

Latest from Allmänt

Alla hjärtans dag

14 februari och hela skolan sprudlar av kärlek, omtanke, vänskap och hjärtan. På hjärt-tavlan lämnar vi