Tillsammans skapar vi utbildning på riktigt

Successivt går vi nu över till att ha eleverna på plats i skolan. Nu är årskurs 1 och 2 på skolan växelvis, och från och med den 26 april kommer årskurs 3 vara på plats på heltid. Det känns fantastiskt bra, och framför allt roligt, att ha eleverna på plats. Men det kräver förstås att alla följer de restriktioner vi har.

På naturvetenskapsprogrammet passade lärarna självklart på att ha laborationer när eleverna äntligen var på plats. Under distansundervisningen har eleverna fått nöja sig med att enbart göra enklare laborationer, som man kan göra hemma i köket. Men nu kunde vi äntligen ladda för fullt, och plocka fram vår fina utrustning i våra ändamålsenliga labbsalar. Ja, det blev äntligen ”kemi på riktigt”.

Här är det NA19 som bestämmer ättiksyrahalten i vinäger.

IMG_3402 IMG_3404

 

Previous Story

Izabella Patel utsedd till årets Unga ledare av RF-SISU

Next Story

Musik och skola i skön harmoni

Latest from Naturvetenskapsprogrammet